Digital Groove Solutions

Workflow - Hoe verloopt ons 7-stappenplan?

pexels-monoar-rahman-22660-109371

1. Kennismakingsgesprek via videochat
We beginnen met een kennismakingsgesprek via videochat om uw project te bespreken. Tijdens dit gesprek leren we meer over uw behoeften en doelen. Dit helpt ons om een helder beeld te krijgen van wat u wilt bereiken met uw website.

2. Voorbereiding
Voordat we met uw project beginnen, zorgen we ervoor dat we alle benodigde bouwstenen hebben. Dit omvat onder andere het verzamelen van alle relevante informatie en materialen die nodig zijn om uw website te ontwikkelen volgens uw specificaties.

3. Design en basisontwerp
Op basis van uw huisstijl, voorkeuren en de informatie die we hebben verzameld, maken we een basisontwerp voor uw website. Dit ontwerp vormt de visuele basis waarop we verder bouwen.

4. Ontwikkeling
Zodra u tevreden bent met het basisontwerp, gaan we over tot de ontwikkelingsfase. We starten met de installatie en de technische ontwikkeling van uw website. Hierbij wordt het ontwerp omgezet in een functionele website die aan uw behoeften voldoet.

5. Preview en evaluatie
Na de initiële ontwikkeling krijgt u een preview van de website. Dit geeft u de kans om de verschillende pagina’s en functionaliteiten te bekijken en te evalueren. U kunt feedback geven en eventuele aanpassingen bespreken die nodig zijn voordat de website live gaat.

6. Revisie
Op basis van uw feedback tijdens de evaluatieperiode, bieden we revisies aan. We passen de website aan volgens uw specifieke wensen en verbeteren waar nodig de functionaliteiten en het ontwerp. Dit proces zorgt ervoor dat de website perfect aansluit bij uw verwachtingen en doelen.

7. Lancering en livegang
Na eventuele revisies en goedkeuring van uw kant kan uw website live gaan! We zorgen ervoor dat alles correct is ingesteld en operationeel is, zodat uw nieuwe website direct beschikbaar is voor bezoekers.